Не виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които искат

...
Не виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които искат
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Няма послание от тези протести

" Не виждам обръщение от тези митинги. Виждам едни хора, които желаят да смъкват едно държавно управление. Искат оставки и нищо друго ". 

Това сподели пред БНР Вежди Рашидов- народен представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по просвета и медии в Народното събрание. Той акцентира, че митинг се прави, когато хората имат ясни позиции и ясни претенции

ГЕРБ би трябвало да изкара мандата си до дъно, защото протестиращите са 1000, 2000, 3000 индивида, само че не са целият български народ. Незаконният протест е противоконституционен, което дава образец, че анархията се пробва да прави прелом.

Демокрацията споделя, че на избори, като не харесват едни, хората пускат бюлетина и избират някой различен, който те желаят.

Това е демокрацията, а не уличното еректиране ". 

Рашидов призна:  " Сигурно неточности е имало в едно дълго ръководство от 10 години, но дали е по-важно какво сме създали и дали тези неточности са ни помагали, или сме вредили ".

Той изрично съобщи, че не пази Бойко Борисов,но акцентира, че в случай че той има някаква виновност, тя би трябвало да се потвърди, а не " да се хвърлят думи на улицата ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР